Uusi vuosi lähteköön käyntiin kuvilla kiskan pitäjästä ja yleisestä jokapaikan asiamiehestä KAI PIKOSESTA (perustuu Lepan hahmoon) sekä hänen renttuisoveljestään, lossimies TIKKA PIKOSESTA (perustuu....Tiilikkaan joka pakeni netistä).

Kai Pikonen, eli Pikokai, hoitaa oppilasvoimin pyörivää Kiskaa Kärön oppilaiden harrastustalossa. Kiskalta saa ostaa paitsi karkkia ja limua, jokapäiväisiä tarvikkeita kuten hygieniatuotteita ja leipää, kun saarella ei muuta kauppaa ole. Jos osaa kysyä, erillismaksua vastaan Kai hommaa kyllä connectioneillaan ihan mitä vain. Rentummat oppilaat saavat tupakkansa ja viinansa tätä kautta.

Tässä Kaita auttaa hänen aikoja sitten Käröstä valmistunut isoveljensä Tikka, joka ajaa Kärön ja Turun välillä kahdesti päivässä liikennöivää lossia. Usein yksin viihtyvä Tikka asuu saaren rannassa pienessä mökissään ja kirjoittelee (salaa) romaaneja. Pikosen suku on rikas, mutta yliopiston lopettanut taivaanrannanmaalari Tikka on potkittu talosta pihalle. Tästä huolimatta veljekset ovat läheisiä.

 

Kai ja Tikka Pikonen

Huomatkaa että molemmat Pikoset piirrettiin ilman reffiä.

 

Kapinointia HPtä Vastaan

Henrik pelastaa pelaajahahmo Yukia pahalta HPltä (ja MonoMikalta), mutta Ivanin on astuttava apuun. Nörttiklupi pitää huolen omistaan (jollain tavalla).

 

Hitei Hoitsulla

Pelin aikana kolmannella luokalla oleva Hitei vierailee Kärön pahamaineisen sairaanhoitajan vastaanotolla toisena lukiovuonnaan.

 

Kuvat tarjoili tällä kertaa GM Nekotsume.